HILO



Team: HILO
Ploegleider:  CarlVsb
Land:  België  
Thumbnail: 
Aantal leden:  17
Totaalpunten:  0
Jaarpunten:  2529 (622/738/478/463/228)
Gemiddelde punten:  0


Team omschrijving


Teamscores
W1 W2 W3 W4 W5 W6 W7 W8 W9 W10 W11 Tot. Ptn
W12 W13 W14 W15 W16 W17 W18 W19 W20 W21 Final Rnk.
243 409 828 212 80 489 449 736 577 993 233 0
105 178 1180 949 436 234 533 931 1313 990 6655

Palmares Team
2017
Wedstrijd Plaats
Autumn Classics 77
2017 Overall Year Ranking 81
Spring Classics 96
Tour de France 98
Vuelta a Espana 110
Vuelta a Espana 117
Giro d'Italia 123
Autumn Classics 131
Tour de France 141

Volledige Palmares


Stand in ploeg
1. axel 1928 3767
2. Tuvi 2275 3595
3. el_mich 2511 3549
4. CarlVsb 2797 3389
5. Jan_1991 1938 2913
6. Valentino 2232 2722
7. Bazieeel 1101 2163
8. plietsplet 1731 1749
9. Roosen 1950 1508
10. Beirens 1918 672
11. Angelito 1358 0
12. Praetere 1866 0
13. Demasport 1101 0
14. springbok 517 0
15. Sompel 1191 0
16. FCTorquay 1173 0
17. LPringel 289 0

Shopping Centers Antwerpen
TB Shops
YOZO
Tour-challenge.com
Wielergeschiedenis.be



© 2003 - 2016 Wielerprono.be - disclaimer / contact - September, 19th 2018 | 12:36:05